Magazine  Training, uitrusting, wedstrijdartikelen en video's.

Magazine

Training, uitrusting, wedstrijdartikelen en video's.

Magazine overzicht Uitrusting en kleding

Artikelen  Uitrusting en kleding  

Marathontraining voor beginners

Tips voor de training van de Hahner tweeling: van voorbereiding tot loop

Jij wilt dus je eerste marathon bedwingen? Proficiat met de eerste stap! Om de eindstreep te bereiken, kan de beroemde marathon-tweeling Anna en Lisa Hahner je voorzien van de belangrijkste informatie over training, voeding en de loop zelf.

Keeperstraining in het voetbal: Zo bereiken keepers topniveau

Een interview met keeperstrainer Jens Abrams

De keeper vervult in het voetbal een sleutelrol. Hoe je het voor elkaar krijgt om keepers optimaal op hun taak voor te bereiden, vertelt keeperstrainer Jens Abrams. Ontdek tevens trainingsvoorbeelden voor je eigen keeperstraining!

Tips voor je Alpentocht per fiets

Uitrusting en route voor de oversteek van de Alpen

Professionele sporters, sportfietsers of beginners, heel wat mensen dromen ervan over de Alpen te trekken met de fiets. Wij hebben Lukas Stöckli, vroeger lid van de Zwitserse wielerploeg en schrijver van ‘Luki’s Bikefibel’ (‘handboek’ voor de fietssport), gevraagd wat nu echt telt. Hoe heb je als leek nodig aan voorbereiding, uitrusting en coaching? Welke trajecten en routes zijn de mooiste en geschikt, niet alleen voor gevorderden, maar ook voor beginners?

Winterse fietssport

Tips voor veilig fietsen in winter en voorjaar

Hoewel de winter al begin maart het einde nadert, moeten sportfietsers ook in het voorjaar deels nog rekening houden met sneeuw en ijs. Wij laten je zien hoe je ook bij lage temperaturen niet hoeft af te zien van je favoriete sport. Om ervoor te zorgen dat je plezier beleeft en ook de veiligheid niet te kort komt, hebben wij een overzicht van de belangrijkste tips en informatie voor je samengesteld.

Deskundige tips voor uw fietstocht

Hoe u uw meerdaagse reis in het zadel plant

Het leven van alledag achter je laten en de natuur intrekken. Van een geschikte route tot en met de noodzakelijke uitrusting, onze deskundige voor fietstochten, Martin Moschek, vertelt waarop je moet letten bij de planning van een meerdaagse fietstocht.

Joggen in de winter?

Met deze tips blijf je ook bij koud weer fit en gezond

Als je ook in het koude jaargetijde fit wilt blijven en wilt gaan joggen, moet je een paar dingen in de gaten houden. Wij leggen uit waarom joggen in de winter zeker gezond kan zijn en hoe je je het beste tegen de kou kunt wapenen. Lees onze tips voor een prima voorbereiding op het joggen in de winter!