• IJshockeyspelers van de Adler Mannheim in actie in hun eigen ijshockeyshirt
  • IJshockeyspelers van de Kölner Haie in zelfgemaakte ijshockey shirts en broeken op het ijs met doel op de voorgrond
  • Close-up van Adler Mannheim ijshockeyspeler met op maat gemaakt blauw ijshockeyshirt
  • IJshockeykeeper van de Kölner Haie in een zelfontworpen zwart met rood ijshockeyshirt voor het doel
owayo
IJshockey
owayo
owayo
IJshockey

Zelf ijshockeyshirts ontwerpen

Ontwerp je eigen individuele ijshockeyshirts van professionele kwaliteit bij owayo. De ijshockeyhirts worden speciaal voor jou en naar jouw wensen geproduceerd. Je kiest zelf voor het design, de kleuren, logo's, opschriften en andere details.Meer...

Naar 3D-configurator
Bedrukte ijshockeyshirts, ontworpen in de 3D configurator

IJshockeyshirt zelf ontwerpen in 3D-Configurator

Eigen ijshockeykleding ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze 3D-configurator om eenvoudig en snel de mooiste designs te maken.

Naar 3D-configurator

IJshockey - assortiment

Naast ijshockeyshirts bieden we ook pant shells, jacken en verschillende accessoires aan. Bekijk hier ons complete ijshockeyassortiment.

Actuele levertijd

Uitgebreide informatie met betrekking tot onze levertijden en verzendkosten voor standaard- en expressproductie vind je hier.

Made in Germany

Bij owayo streven we er naar de hoogste kwaliteit aan onze klanten en de beste werkomstandigheden aan onze werknemers te kunnen bieden. Daarom wordt onze kleding uitsluitend in Duitsland geproduceerd.

Bestellen in elk gewenst aantal

Of je nou kiest voor één of tienduizend stuks - bij ons kan iedere hoeveelheid worden besteld. Je kleding wordt dankzij onze eigen productiefaciliteiten in Duitsland altijd volgens afspraak geleverd. ... verder naar Bestellen in elk gewenst aantal

Alles inbegrepen

Bij owayo kun je zelf naar wens je eigen ijshockeyproducten ontwerpen. Namen, nummers, meerkleurige logo's, wapens en zelfs foto's zijn uiteraard allemaal bij de prijs inbegrepen. ... verder naar MyDesign

Research & Development

We doen geen compromissen met betrekking tot de ontwikkeling van onze producten. Al onze producten worden in een uitgebreid proces door onze ontwikkelingsafdeling gemaakt om zowel amateur als professionele atleten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het neerzetten van topprestaties in hun sport. ... verder naar Research & Development

Onze partners in de profsport
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
Wij hebben gewerkt met
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
... en meer dan 25.000 andere internationale bedrijven


IJshockey shirts zelf ontwerpen bij owayo!

Het is de wens van vele ijshockeyteams om hun eigen kleding zelf te ontwerpen. Geen enkel probleem bij owayo! Om het designen te vergemakkelijken zodat jullie aan je eigen wensen kunnen voldoen hebben wij enkele tips:

IJshockey shirts ontwerpen? - Zo doe je dat!

Kies in de 3D-configurator je gewenste product uit. Geef daarna je voorkeur op uit de vele beschikbare designs en kleuren. Via het snelmenu aan de rechterkant is het mogelijk opschriften en de club-en sponsorlogo's op het shirt te plaatsen. Sla het design op wanneer alles naar wens is, en bestel maar!

Zo verloopt het bestelproces

Voordat wij de ijshockeyshirts kunnen bedrukken dien je de bestelling eerst via het winkelmandje te plaatsen. Na ontvangst controleren wij de designs op geschiktheid en sturen dan een besteloverzicht toe met alle relevante informatie. Pas na een goedkeuring op het besteloverzicht starten wij de productie. De Levertijd varieert, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2 en 5 weken waardoor het design snel op het ijs te bewonderen zal zijn.

Onze service

Wij zijn altijd bereid om te helpen! Vragen of de productkwaliteit, levertijden of bestelproces wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken per telefoon of via E-Mail, alternatief kan ook een aanvraag via ons können Sie uns auch eine Anfrage über unser Contactformulier verstuurd worden. Indien er wensen zijn voor een speciaal design dan staat het design-team voor je klaar.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
IJshockeykleding is gemiddeld met 4.9 van 5 sterren beoordeeld op basis van 4.028 eKomi-klantbeoordelingen