• Torpedo Gaming eSports-atleten in zelf ontworpen shirts tijdens een eSports-wedstrijd
  • eSport-atleten in rood en zwart bedrukte, gepersonaliseerde eSports shirt voor de pc
  • Gamers in hun eigen e-sports-shirt met een microfoon voor de pc
  • Geconcentreerde eSports athleet in een zelf ontworpen gaming shirt
owayo
eSport
owayo
owayo
eSport

Zelf eSport shirts ontwerpen

Ontwerp je eigen individuele eSport shirts van professionele kwaliteit bij owayo. De eSport shirts worden speciaal voor jou en naar jouw wensen geproduceerd. Je kiest zelf voor het design, de kleuren, logo's, opschriften en andere details.Meer...

Naar 3D-configurator
Bedrukte eSports shirts, ontworpen in de 3D configurator

eSportshirt zelf ontwerpen in de 3D-Configurator

Eigen eSportkleding ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze 3D-configurator om eenvoudig en snel de mooiste designs te maken.

Naar 3D-configurator

eSports - assortiment

Naast eSport shirts bieden we ook jacken en verschillende accessoires aan. Bekijk hier ons complete eSport assortiment.

Actuele levertijd

Uitgebreide informatie met betrekking tot onze levertijden en verzendkosten voor standaard- en expressproductie vind je hier.

Made in Germany

Onze eSportskleding produceren we uitsluitend in Duitsland. Daarmee hebben we volledige controle over zowel de kwaliteit van onze producten als ook de werkomstandigheden van onze werknemers voor het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Bestellen in elk gewenst aantal

Hoe groot je clan ook is, bij owayo kan ieder gewenst aantal worden besteld. Je ontvangt je sportkleding dankzij onze eigen productiefaciliteiten in Duitsland altijd volgens afspraak. ... verder naar Bestellen in elk gewenst aantal

Alles inbegrepen

Bij owayo kun je geheel naar eigen wens zelf je eSportshirts ontwerpen. Individuele gamertags, teamnamen, sponsorlogo's en zelfs foto's zijn allemaal zonder meerprijs mogelijk. ... verder naar MyDesign

Research & Development

We doen geen compromissen met betrekking tot de pasvorm van onze producten. Ieder product doorloopt een nauwgezet ontwikkelingsproces zodat deze perfect aansluit bij de wensen van zowel hobby- als professionele gamers. ... verder naar Research & Development

Onze partners in de profsport
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
Wij hebben gewerkt met
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
... en meer dan 25.000 andere internationale bedrijven


Je eigen E-sports shirt bestellen

eSports shirts en Clan-shirts zelf ontwerpen? Bij ons ben je dan aan het juiste adres! Zodat je snel en eenvoudig het shirt kan designen hebben wij enkele tips voor je op een rijtje gezet:

Je eigen esports shirt ontwerpen? Zo doe je dat!

Selecteer uit ons assortiment aan shirts je perfecte gaming shirt en open deze in de 3D configurator. Geef je voorkeur aan uit een ruime selectie aan designs en kleuren voordat je het shirt vervolledigd met eigen logo's en teksten. Dit kan geheel naar eigen wens want alle logo's en opschriften op het shirt zijn bij de prijs inbegrepen.

Zo verloopt het bestelproces

Zodra je klaar bent met designen kan de bestelling via het winkelmandje geplaatst worden. Wij controleren de designs op geschiktheid en sturen dan een besteloverzicht toe met alle relevante informatie. Na een goedkeuring op het besteloverzicht starten wij de productie. De Levertijd varieert, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2 en 5 weken je al snel in je eigen shirt kan gamen!

Veelgestelde vragen

hoe kan ik zelf een eSportsshirt ontwerpen?

in onze 3D-configurator kun je met meer dan 50 kleuren je eigen design vormgeven. Uiteraard ook met je eigen logo's en teksten.

Kan ik ook een speciaaldesign laten maken?

We bieden ook een speciaaldesignservice. Ons designteam kan helpen je idee te realiseren

Hoe bestel ik de juiste maat?

Met onze maattabel kun je de juiste maat vinden. Tevens bieden we aan om je paskleding op te sturen om de juiste maat vast te stellen.

Onze service

Wij zijn altijd bereid om te helpen! Vragen of de productkwaliteit, levertijden of bestelproces wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken per telefoon of via E-Mail, alternatief kan ook een aanvraag via ons können Sie uns auch eine Anfrage über unser Contactformulier verstuurd worden. Indien er wensen zijn voor een speciaal design dan staat het design-team voor je klaar.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
E-sportkleding is gemiddeld met 4.9 van 5 sterren beoordeeld op basis van 995 eKomi-klantbeoordelingen