• Twee joggers in kleurrijke, zelf ontworpen hardloopkleding in een straat op het platteland
  • Vier lopers in kleurrijke bedrukte hardloopshirts in het bos
  • Hardloper in een groen individueel hardloopshirt en hardloopbroek die zich uitstrekt over de bosbodem
  • Hardloper in een rood zelf ontworpen hardloopsinglet in het bos
  • Hardloopgroep in kleurrijke individuele hardloopkleding tijdens het hardlopen in het bos
  • Hardlopster in een zelf ontworpen roze hardloopsinglet zit op de grond
  • Hardlopers in licht blauwe bedrijf hardlooptenues tijdens het hardlopen op een weg in de natuur
owayo
Hardlopen
owayo
owayo
Hardlopen

Zelf hardloopshirts ontwerpen

Ontwerp je eigen individuele hardloopshirts van professionele kwaliteit bij owayo. De hardloopshirts worden speciaal voor jou en naar jouw wensen geproduceerd. Je kiest zelf voor het design, de kleuren, logo's, opschriften en andere details.Meer...

Naar 3D-configurator
Bedrukte handbalshirts, ontworpen in de 3D configurator

Hardloopshirt zelf ontwerpen in de 3D-Configurator

Eigen hardloopkleding ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze 3D-configurator om eenvoudig en snel de mooiste designs te maken.

Naar 3D-configurator

Hardloop - assortiment

Naast hardloopshirts bieden we ook tights, jacken en verschillende accessoires aan. Bekijk hier ons complete hardloopassortiment.

Actuele levertijd

Uitgebreide informatie met betrekking tot onze levertijden en verzendkosten voor standaard- en expressproductie vind je hier.

Made in Germany

Onze hardloopshirts worden in Duitsland geproduceerd. We kunnen daarmee onze hoge kwaliteit waarborgen en de beste werkomstandigheden voor onze medewerkers aanbieden.

Bestellen in elk gewenst aantal

Eén of tienduizend stuks - Bij ons is ieder aantal mogelijk. Dankzij onze eigen productiefaciliteiten in Duitsland leveren we altijd volgens afspraak. ... verder naar Bestellen in elk gewenst aantal

Alles inbegrepen

Bij owayo kun je geheel zelf je eigen hardloopshirts ontwerpen. Meerkleurige logo's, wapens, individuele namen en zelfs foto's zijn mogelijk - alles is al bij de prijs inbegrepen. ... verder naar MyDesign

Research & Development

Met betrekking tot de pasvorm van onze hardloopkleding lopen we de kantjes er niet van af. Bij het ontwikkelen van elk product geven we zorgvuldige attentie aan ieder detail. Daarmee kunnen we onze hobby- en proflopers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het neerzetten van topprestaties. ... verder naar Research & Development

Onze partners in de profsport
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
Nieuws
Wij hebben gewerkt met
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
... en meer dan 25.000 andere internationale bedrijven


Hardloopkleding ontwerpen en bedrukken

Standaard loopshirts laten niet voldoende wie jij bent, waar jij voor loopt? Wij maken en bedrukken onze producten geheel naar jou wens! Laat je nu door ons en van onze shirts overtuigen dat wij de juiste partner zijn om dat te realiseren:

Hardloopkleding zelf ontwerpen? Zo doe je dat!

Eigen loopshirts bedrukken gaat heel makkelijk: Kies in de 3D-configurator je gewenste product uit. Geef daarna je voorkeur aan uit de vele beschikbare designs en kleuren. Via het snelmenu aan de rechterkant is het mogelijk opschriften en de club-en sponsorlogo's op het shirt te plaatsen.

Zo verloopt het bestelproces

Nadat je het design hebt afgerond kan de bestelling via het winkelmandje geplaatst worden. Wij controleren de designs op geschiktheid en sturen dan een besteloverzicht toe met alle relevante informatie. Nadat een goedkeuring op het besteloverzicht is ontvangen starten wij de productie. De Levertijd varieert, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2 en 5 weken waardoor jouw eigen design snel op weg is naar jou!

Onze service

Wij zijn altijd bereid om te helpen! Vragen of de productkwaliteit, levertijden of bestelproces wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken per telefoon of via E-Mail, alternatief kan ook een aanvraag via ons können Sie uns auch eine Anfrage über unser Contactformulier verstuurd worden. Indien er wensen zijn voor een speciaal design dan staat het design-team voor je klaar.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
Hardloopkleding is gemiddeld met 4.8 van 5 sterren beoordeeld op basis van 4.747 eKomi-klantbeoordelingen