Paskleding

Paskleding

Bekijk onze producten kosteloos

Als je onze producten wilt voelen en passen, sturen we graag vrijblijvend paskleding toe. Vooral bij kleding die vrij strak op het lichaam gedragen wordt, helpt deze service jou en je team om de perfecte maat te vinden.

Wij verzoeken je vriendelijk de paskleding na een testperiode van 14 dagen voldoende gefrankeerd te retourneren. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd.

*Feature exemplaar: voor bepaalde producten is paskleding slechts in een enkele maat beschikbaar. Dit exemplaar dient ertoe om de kwaliteit en afwerking van het product in deze variatie te tonen. Voor het bepalen van de juiste maat kan een andere variatie van het product als paskleding worden genomen welke in meerdere maten beschikbaar is. De pasvorm is in dat geval gelijk aan het feature exemplaar.

[Product --> Paskleding]
FL3 Basic shirts Longe Sleeve --> F3 Basic shirts
FL5 Pro shirts Longe Sleeve --> F5 Pro shirts
FL6 Hero shirts Long Sleeve --> F6 Hero shirts
FL1 Kids shirts Long Sleeve --> F1 Kids shirts
FLG1 Kids Goalie shirts --> F1 Kids shirts

Ik wil paskleding bestellen:


Het is mogelijk dat onze e-mails in de SPAM-folder terecht komen. Controleer deze de komende dagen regelmatig.

Waar heeft u van ons gehoord?

Beveiliginscode

Vul de volgende code
in ter verificatie: 3050

Bevestig onze Algemene Voorwaarden

Hierbij accepteer ik de gebruiksvoorwaarden van owayo.

> Voorwaarden

Toestemming voor gegevensopslag

Hierbij geef ik owayo GmbH toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het opsturen van paskleding. Je kunt deze toestemming op elk moment intrekken binnen het wettelijke kader. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacy verklaring.Onze paskleding bestaat uit willekeurige designs en kleuren. We proberen altijd het volledige aanbod aan maten op voorraad te hebben.