Inside

Inside

De owayo story

Net als zoveel andere succesvolle ideeën is ook owayo tijdens het drinken van een biertje in de kroeg ontstaan. Op een inmiddels legendarisch bierviltje schreven drie sporters het eerste concept, dat voordelen voor spelers, verenigingen en sponsoren moest gaan bieden. Vandaag de dag hebben we 80 gemotiveerde medewerkers in dienst en bedienen we een groot aantal tevreden klanten.

Mission statement

Mission statement

owayo biedt kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte sportkleding en kiest er voor uitsluitend in Europa te produceren. Het is ons doel de hoogst mogelijke kwaliteit, de kortste levertijd en de best mogelijke service aan te bieden.

Geschiedenis

Geschiedenis

In het jaar 2001 werd owayo door drie sporters in een kroeg opgericht. Daarna ging het snel. Meer dan twintig jaar later beschikken we over een totaal van 15.000 vierkante meter kantoor- en productieoppervlakte en verkopen we onze producten in 167 landen. We spelen evengoed nog steeds samen sport en drinken daarna een biertje.

[owayo Radlteam]

Sportief team

Sporten doen al onze medewerkers regelmatig. Binnen het bedrijf zijn in de loop van de tijd een voetbalteam, een ijshockeyteam, een wielerteam en een hardloopgroep ontstaan. Daardoor snappen we welke eisen onze klanten aan onze kleding stellen. We werken er elke dag weer hard aan onze service en onze producten hier zo goed mogelijk aan te laten voldoen.