Feedback

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect De printen op het shirt komen zeer goed overeen met hoe ik het in de online module gemaakt had. De printen zijn van goede kwaliteit en shirts zijn mooi geworden. We hebben voor 10 personen besteld. De pasvormen zijn over het algemeen erg goed. De shirts vallen lang. Voor mensen met een grote borstomvang maar gemiddelde lengte kan het shirt met de maattabel daardoor te lang uitvallen. Bij twijfel tussen twee maten is mijn advies om voor de kleinste van de twee te gaan. Unisex valt qua pasvorm (in ons geval) ook goed bij de vrouwen.
20.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zoals de andere keren,goede kwaliteit en snelle service. Ik ben zeer tevreden.
19.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Kwaliteit is top ! Duurt wel lang voor je de goederen hebt ..
16.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Shirts zien er erg mooi uit van hoge kwaliteit. De 3D design tool is makkelijk in gebruik. Het contact met Owayo was erg goed, ook de design check was erg prettig! Duurde wel lang voor de bestelling verstuurd was.
09.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect de service is gewoon top kan niet anders zeggen De shirts zijn van top kwaliteit de configurator werkt top. Wel zou ik het prettig vinden wanneer je zelf ook nog de lijnen en kleuren van het shirt kan maken. Nu moet je kiezen vanuit de selectie en deze aanpassen.
08.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Erg tevreden over het bestelproces en de levering
05.07.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zeer tevreden over de kwaliteit. Voor herhaling vatbaar, zeker omdat het al mijn 3de bestelling is :) Netjes verpakt en op tijd.
30.06.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Niets op aan te merken. Duidelijke configurator en product komt overeen zoals besteld. Snel antwoord, duidelijke mails naar proces over levering en productie. Keep up the good work.
23.06.2021

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Snelle reacties, en goede afhandeling van de bestelling. Spijtig dat ik 2 maal heb moeten betalen voor paskledij.
16.06.2021

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl