Feedback

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zeer tevreden van de reactiesnelheid van Edwin. Zal Owayo zeker aanbevelen!
17.05.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Service was perfect. Erg goed geholpen door ***.
20.04.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Zoals aangegeven, prima kwaliteit, goede service
12.04.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Erg goede en snelle service.
11.04.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Fijne stof, zit als gegoten. In afstemming met jullie tot de juiste kleuren kunnen komen uit ons logo. Heel fijn gebruik van de 3d configuratie. Met heel eenvoudig gebruik. Er stonden wel veel versies in mijn ontwerpen. Dat kan mogelijk eenvoudiger. Snelle reactie op mijn vragen en goede controle voor definitieve bestelling. Alles voor een 100% resultaat. Ook fijn om nogmaals de vraag over de maten te krijgen en het aanbod om de shirts te passen. Dit hebben we overigens niet gedaan omdat de recensies duidelijk waren om een maatje groter te pakken. Dit was inderdaad nodig en ze zitten perfect.
07.04.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Goede prijs kwaliteit voor de bestelde produckten.alleen klein minpuntje vind ik is dat de kraag wat groot is.mvg kim.
04.04.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Duidelijke uitleg via de site.
17.03.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Supermooi shirt van goede kwaliteit en precies zoals ik het op de site ontworpen had. Meer dan tevreden dus. Ik kom hier zeker nog eens terug om nog een shirt te bestellen. Nvt geen contact gehad. Online regelen ging prima.
08.03.2022

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Beste allen, Ik ben heel tevreden over eigenlijk het hele proces alsook het uiteindelijke product! Dit was onze eerste bestelling (***) maar zeker als het gevraagd wordt niet de laatste :-) Super snelle service
23.02.2022

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl