Feedback

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Goed Goed Goed Goed Goed 11.08.2022

Alles was naar wens

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect 03.08.2022

Zeer goede communicatie van het personeel en goede kwaliteit van kleding, heb reeds een volgende bestelling geplaatst en er gaan er zeker nog volgen. Top doe zo verder.

Goed Goed Goed Goed Goed 08.08.2022

Fijne en snelle service!

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect 02.08.2022

Heel erg blij met onze fietspakjes van prima kwaliteit. En wat een geweldige service leveren *** en ***!! Bij aankomst bleek er een logo gespiegeld te zijn afgedrukt op de broeken. Allemaal geen enkel probleem, er zijn kostenloos nieuwe broeken met het juiste design opgestuurd!! GEWELDIG!!

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect 01.08.2022

Mooie kwaliteit en afspraken nagekomen .

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect 01.08.2022

Ben heel tevreden met het aangekochte product. Zelfontwerp was eenvoudig en kwaliteit is zeer goed. Draag het truitje vele keren en lijkt totaal niet te vervormen. Levertijd zou iets sneller mogen maar is aanvaardbaar. Tot de volgende bestelling

Goed Goed Goed Goed Goed 02.08.2022

Superfijn dat er nog iets meer mogelijkheden waren voor kleuren en vlakken via mailconversatie!

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect 26.07.2022

Op vragen werd snel antwoord gegeven. Fijn dat er een paspakket vooraf beschikbaar is. Ook de kleurstaaltjes zijn super handig. Perfecte levering! Zeer tevreden!

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect 26.07.2022

De gebruiksvriendelijkheid van de 3D configurator, het contact via de mail, het leveren en de uiteindelijke kwaliteit van het product waren allen perfect! Zeker een aanrader.

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl