owayo Wielrennen

Zelf wielerkleding ontwerpen

Eigen wielerkleding ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze 3D-configurator om eenvoudig en snel de mooiste designs te maken.

Ontwerp nu in 3D

Het beste van owayo

Ontwerp je eigen fietstruien in de 3D-configurator

Ontwerp je eigen individuele fietskleding van professionele kwaliteit bij owayo. De fietskleding wordt speciaal voor jou en naar jouw wensen geproduceerd. Je kiest zelf voor het design, de kleuren, logo's, opschriften en andere details.Meer...

Nu wielerkleding zelf ontwerpen

Made in Germany

Wij produceren onze producten in Duitsland. Zo kunnen we onze klanten de hoogste kwaliteit bieden en garanderen we de beste werkomstandigheden voor onze medewerkers.

Bestellen in elk gewenst aantal

Of je nou kiest voor één of tienduizend stuks - dankzij onze eigen productiefaciliteiten in Duitsland leveren we altijd volgens afspraak. ... verder naar Bestellen in elk gewenst aantal

Alles inbegrepen

Bij owayo kun je geheel zelf je eigen sportkleding ontwerpen. Meerkleurige logo's, wapens en zelfs foto's zijn mogelijk - alles is al bij de prijs inbegrepen. ... verder naar MyDesign

Research & Development

We doen geen compromissen met betrekking tot de pasvorm. In de ontwikkeling van elk product wordt zeer veel tijd en moeite gestopt, om onze amateur- en profsporters zo goed mogelijk te ondersteunen bij het neerzetten van topprestaties. ... verder naar Research & Development

Onze partners in de profsport
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
Nieuws
Wij hebben gewerkt met
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
owayo kledingspartner
... en meer dan 25.000 andere internationale bedrijven

Wielerkleding ontwerpen bij owayo

Bij ons vind je kwalitatief hoogwaardige wielerkleding die je zelf ontwerpen kan. Om het designen te vergemakkelijken hebben wij enkele tips:

wielerkleding zelf ontwerpen? Zo doe je dat!

Eigen fietskleding bedrukken gaat heel makkelijk: Kies in de 3D-configurator je gewenste product uit. Geef daarna je voorkeur aan uit de vele beschikbare designs en kleuren. Via het snelmenu aan de rechterkant is het mogelijk opschriften en de club-en sponsorlogo's op het shirt te plaatsen.

Zo verloopt het bestelproces

Nadat je het design hebt afgerond kan de bestelling via het winkelmandje geplaatst worden. Wij controleren de designs op geschiktheid en sturen dan een besteloverzicht toe met alle relevante informatie. Na een goedkeuring op het besteloverzicht starten wij de productie. De Levertijd varieert, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2 en 5 weken waardoor jouw eigen design snel op weg is naar jou!

Veelgestelde vragen

Hoe kun je je shirts individualiseren?

eIn onze 3D-configurator kun je uit talrijke gronddesigns je eigen ontwerp samenstellen met meer dan 50 beschikbare kleuren. Natuurlijk ook met je eigen logo's, teksten, en nummers.

Kunnen uitzonderlijke ideeën worden gerealiseerd?

Met onze speciaaldesignservice kun je ook een 100% uniek product ontwerpen. Onze designafdeling helpt daarbij.

Kan ik ook een enkel wielershirt bestellen?

Ja, wij hanteren geen minimum bestelhoeveelheid. Bij ons kun je elke mogelijke hoeveelheid artikelen bestellen.

Onze service

Wij zijn altijd bereid om te helpen! Vragen of de productkwaliteit, levertijden of bestelproces wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken per telefoon of via E-Mail, alternatief kan ook een aanvraag via ons contactformulier verstuurd worden. Indien er wensen zijn voor een speciaal design dan staat het design-team voor je klaar.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
Wielerkleding is gemiddeld met 4.8 van 5 sterren beoordeeld op basis van 27.139 eKomi-klantbeoordelingen