• Zelf ontworpen wielerkleding in actie
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

owayo

Wielrennen

owayo

owayo

Wielrennen

Zelf wielerkleding ontwerpen

Ontwerp je eigen individuele fietskleding van professionele kwaliteit bij owayo. De fietskleding wordt speciaal voor jou en naar jouw wensen geproduceerd. Je kiest zelf voor het design, de kleuren, logo's, opschriften en andere details.Meer...

Naar 3D-configurator
Bedrukte wielershirts, ontworpen in de 3D configurator

Gratis 3D-configurator

Eigen wielerkleding ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebruik onze 3D-configurator om eenvoudig en snel de mooiste designs te maken.

Naar 3D-configurator
Voorbeeld van een zelf ontworpen wielershirt

Onze producten

Naast wielershirts bieden we ook bijpassende wielershorts, vesten, verschillende jacken, tijdritpakken en arm- en beenstukken aan. Bekijk hier ons complete wielerassortiment.

Actuele levertijd

Normaal ( 3 weken)
Express (vanaf 7 werkdagen)

Uitgebreide informatie met betrekking tot onze levertijden en verzendkosten voor standaard- en expressproductie vind je hier.

owayo kledingspartner Bayernrundfahrt
owayo kledingspartner Sixdays Bremen
owayo kledingspartner Race Around Austria

owayo is officiële kledingsponsor van professioneel wielrennen

Wielerkleding ontwerpen bij owayo

Bij ons vind je kwalitatief hoogwaardige wielerkleding die je zelf ontwerpen kan. Om het designen te vergemakkelijken hebben wij enkele tips:

wielerkleding zelf ontwerpen? Zo doe je dat!

Eigen fietskleding bedrukken gaat heel makkelijk: Kies in de 3D-configurator je gewenste product uit. Geef daarna je voorkeur aan uit de vele beschikbare designs en kleuren. Via het snelmenu aan de rechterkant is het mogelijk opschriften en de club-en sponsorlogo's op het shirt te plaatsen.

Zo verloopt het bestelproces

Nadat je het design hebt afgerond kan de bestelling via het winkelmandje geplaatst worden. Wij controleren de designs op geschiktheid en sturen dan een besteloverzicht toe met alle relevante informatie. Na een goedkeuring op het besteloverzicht starten wij de productie. De Levertijd varieert, afhankelijk van het seizoen, tussen de 2 en 5 weken waardoor jouw eigen design snel op weg is naar jou!

Onze service

Wij zijn altijd bereid om te helpen! Vragen of de productkwaliteit, levertijden of bestelproces wij beantwoorden ze graag. Wij zijn te bereiken per telefoon of via E-Mail, alternatief kan ook een aanvraag via ons contactformulier verstuurd worden. Indien er wensen zijn voor een speciaal design dan staat het design-team voor je klaar.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
www.owayo.be is gemiddeld met 9.4 van 10 sterren beoordeeld op basis van 1406 eKomi-klantbeoordelingen