Feedback

Feedback

Ervaringen van onze klanten …

De belangrijkste feedback komt van onze klanten. Daarom vragen we hen naar hun mening over onze producten en service. Hun beoordelingen worden via het onafhankelijke platvorm eKomi en hieronder verzameld.

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect De kledij is van goede kwaliteit, zeer mooi en fijn bedrukt, met de reel doorgegeven kleuren.
26.10.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Goede snelle service, mooi materiaal!
26.10.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Super service!
29.09.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Fantastisch product! Sluit net niet nauw genoeg aan vergeleken wat ik verwacht had maar verder een perfecte score
16.09.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Fantastisch product! Sluit net niet nauw genoeg aan vergeleken wat ik verwacht had maar verder een perfecte score
16.09.2020

Goed Goed Goed Goed Goed Kleding is nog niet in de was geweest maar we zijn super enthousiast over het resultaat en service.
06.08.2020

Goed Goed Goed Goed Goed Duidelijke website, eenvoudig bestelproces. Zeer degelijke fietstrui, kleuren stemmen perfect overeen met ontwerp. Enorm veel keuzemogelijkheden, fijn om eigen ontwerp te maken. Bij de maattabel zou ik ook de lengte van de fietstrui vermelden. Voor grote mensen is het handig om de lengte van de fietstrui te kennen.
05.08.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Kwaliteit is prima, zoals vermeld was en zoals verwacht werd. Over de medewerkers kan ik niets meedelen, vermits ik met geen enkele medewerker contact heb gehad.
31.07.2020

Perfect Perfect Perfect Perfect Perfect Top service dat je kan kiezen voor een design check !
22.07.2020

eKomi

eKomi

eKomi is een onafhankelijk portaal waarop klanten hun online aankoop veilig en transparant kunnen beoordelen. Onze klanten maken al sinds 2011 gebruik van eKomi om hun feedback te geven. Wij kunnen op de klantbeoordelingen bij eKomi geen invloed uitoefenen.

Duizenden andere feedbacks vind je op www.ekomi.nl